Vandreture i Thy – korte ruter

Vandreture i Thy – korte ruter er vandreture rundt om i Thy på mellem 0,8 og 3,9 km, som giver alle mulighed for at opdage noget af den fantastiske natur i Thy til fods.

Vandreture i Thy – korte ruter plakat

Naturen i Thy er unik og derfor også oplagt til vandreture. Om man er til korte eller lange vandreture er der her i Thy noget for enhver.

I Thy finder man Danmarks mest øde område, der i dag har status som nationalpark. Her kan man gå kilometervis hen over marehalm, sand og klitter uden at møde et eneste menneske. Roen og de smukke billeder er en lise for sjælen.

Bøgsted Rende turen - Vandreture i Thy - korte ruter
Bøgsted Rende

Nationalpark Thy indeholder en myriade af veje og stier, som kan føre den vandrende gennem forskellige varierede og storslåede landskaber.

Området giver både mulighed for at vandre i skove, på heder, i klitter samt på fortidens kridtøer.

Og der er både noget at komme efter for de besøgende, som foretrækker en kortere tur på en afmærket rute, og for de mere erfarne vandrere, som har lyst til at opleve det øde landskab til fods.

Ydby Hede rundturen - Vandreture i Thy - korte ruter
Ydby Hede

Uden for Nationalpark Thy er der også muligheder for unikke oplevelser for den vandrende. Her kan man blandt andet opleve historien med en vandretur blandt oldtidshøjene på Ydby Hede eller mærke suset fra kæmpemøllernes vinger på ruten ved Østerild Testcenter.

Opdag mere

Opdag Vandreture i Thy – korte ruter

Opdag flere vandreture i Thy

Vandreture i Thy – korte ruter folder