Cold Hawaii Inland

Cold Hawaii Inland er navnet på en række af vandspots, man finder langs Limfjorden i Thy fra Krik i Syd til Bygholm i Nord, samt ved Vandet Sø.

Cold Hawaii inland plakat A3

Det rolige vand er et smukt og familievenligt alternativ til Vesterhavet, og lige nu bliver der bygget faciliteter flere steder langs Limfjorden, der kan danne rammen om udflugter og gøre det nemt at dyrke et aktivt friluftsliv ved og på vandet.

Filosofien bag projektet er sprænge den traditionelle idrætshal for i stedet at gøre Limfjordskysten til en stor idrætshal, der har himlen som tag og vand og sand som gulv.

I sommeren 2021 står tre spots klar til brug.   

Vilsund 

I Vilsund er der rig mulighed for aktivitet på vandet. Man kan komme dertil i bil, sejle dertil i kajak fra det gamle værft eller hoppe på cyklen. Hvis man pakker grillpølser, kul og soveposen, så finder man grill, bordbænkesæt og shelters ved spottet. Der er udsigt til Vilsund Broen og fine adgangsforhold til vandet med kajak, SUP osv.  

Synopal 

Pak børn og madkurv, og nyd den gode stemning i Thys nye store cablepark. Her kan man bade, bygge sandslotte og prøve kræfter med wakeboarding. Lav de vildeste stunts eller forsøg i første omgang på at holde balancen.  

Den blå løber i Thisted  

 I Thisted er en ny rekreativ forbindelse ved at blive etableret fra Silstruphoved til Eshøj Plantage. Flere etaper på ruten er opgraderet med nedgange til vandet, belysning og bænke til at hvile benene. Den samlede rute er ca. 9 km og byder på strækninger til de terrængående og en bystrækning. Afmærkningnen består foreløbigt af at følge fjorden: Gå fra Eshøj langs fjorden mod syd til Thisted by, gennem byen og videre til Silstruphoveds stejle skrænter med synlig moler. 

Ved alle de opførte spots er der åben adgang til toiletter, bruser og grill, udover de skønne blå naturoplevelser, der venter. 

Vandshelters 

I lystbådehavnene i Amtoft, Vilsund, Doverodde og i Agger kan man i løbet af foråret/sommeren 2022 finde flydende shelters, og så er der bare tilbage at nyde en nat på naturens vandseng.    

Opdag:


Cold Hawaii Inland folder:

Hent folder