Amtoft Lystbådehavn vandshelter

Amtoft Lystbådehavn vandshelter er et oplevelsesrum, hvor man vågner op sammen med solen, fuglene og havnens liv, der begynder at røre på sig.

Amtoft Lystbådehavn vandshelter - Sov i Thy

For at undersøtte Limfjorden og Cold Hawaii Inland som et oplevelsesrum er der placeret en række shelters i de små lystbåde havne i Thy.

Den landfaste konstruktion gør shelterne tilgængelige for de fleste. Det vuggende underlag gør det til et overnatningssted ud over det sædvanlige. 

Amtoft Lystbådehavn vandshelter - Sov i Thy

Vandshelterne er en lille rekreativ oase midt i havnen. Der giver mulighed for store og små at opholde sig på vand uden at have båd i havnen. Man får en duvende fornemmelse af at sove på vand, alene eller sammen med familien eller kammeraterne og have åbent ud til det friske saltvand.

Her vågner man op sammen med solen, fuglene og havnens liv, der begynder at røre på sig.

Amtoft Lystbådehavn vandshelter - Sov i Thy

Konstruktionen er en flydeponton med adgang via en landgangsbro med et tilpasset shelter oven på. Der er ophold inde i shelteret men også på platformen, hvorfra der kan fiskes krabber, spises is eller bare slappe af. 

Shelterne giver f.eks kajakroere mulighed for en flerdagstur med overnatning i deres rette element eller cyklister og vandrere mulighed for en primitiv overnatning men med adgang til lystbådehavnens forskellige faciliteter.

Amtoft Lystbådehavn vandshelter - Sov i Thy

Amtoft Lystbådehavn vandshelter har plads til 4 personer. Der er adgang til toilet og vand ved havnen.


Shelteret skal bookes.

 Vandshelters i Thy